workshop

Zhineng Qigong Workshop op Lanzarote van zondag 29 maart 2020 tot en met zaterdag 4 april 2020!

Goed nieuws! Van zondag 29 maart 2020 tot en met zaterdag 4 april 2020 geef ik een zesdaagse workshop op Lanzarote. Je zult je na een paar dagen les al volledig ontspannen, energiek, krachtig en vrolijker gaan voelen.

De workshop is geschikt voor beginners en gevorderden. De les is iedere dag van 9 tot 13 uur in yogacentrum Kalindi, binnen in de zaal of in de buitenlucht. We beginnen iedere dag vroeg zodat je de rest van de dag het eiland kunt verkennen, van het weer genieten (circa 25 graden) of vlakbij kunt gaan duiken of golfsurfen.

Praktische informatie

Prijs: €300,- per deelnemer voor de gehele zhineng qigong workshop en 1 uur per dag yogales.

Maximaal aantal deelnemers: 20.

Overnachting: overnachten kan in het yogacentrum of in de buurt vanaf €25,- p.p.p.n. (bij tweepersoons kamer).

Vluchten naar Lanzarote gaan bijna dagelijks vanaf Rotterdam en Amsterdam en kosten momenteel €100,- tot €170,- retour.


Partners die meereizen betalen éénmalig €35,- om gebruik te kunnen maken van de faciliteiten, de organisatie, de dagelijkse gratis yogalessen en een introductie workshop zhineng qigong van 1,5 uur op de eerste dag.

Aanmelden

Aanmelden kan telefonisch of per e-mail. Het maximaal aantal deelnemers is 20, dus wel handig om er snel bij te zijnOok yogacentrum Kalindi heeft een beperkt aantal slaapplaatsen (max. 14).

Heb je meer informatie nodig? Bel me dan s.v.p. even op +31 6 26 77 06 69.

Samenwerkingen

Ik werk samen met een Nederlandse duikschool en een Spaanse surfschool. Nu al interesse in duiken of surfen? Laat het me dan weten, dan kan ik het van tevoren al voor je organiseren.